איך לבשל סלק?
תשובה מאושרת
שלב בישול הסלק
תהליך שטיפת הסלק הוא פשוט למדי: יש למרוח בעדינות את הסלקים ולשמור על כ-3 ס"מ קצה מהגבעולים והשורש. חשוב לא לחתוך את הקצוות, שכן כל חתך עשוי לגרום לסלקים לאבד את הנוזלים שלהם.
לאחר השטיפה, מניחים את הסלקים בסיר רחב, מוסיפים מים כך שיתכסה בעומק של 2 ס"מ, מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים בין 20 ל-30 דקות. לאחר מכן מכבים את הלהבה ומניחים לסלקים להתקרר בסיר המכוסה.