כיצד לרכך כרוב?
איך לרכך את עלי הכרוב למילוי?
כדי לרכך עלי כרוב גדולים, יש לשים את העלים בתוך קופסה, למלא במים חמים ולחלוט אותם במשך כמה דקות. לאחר מכן, יש להסיר את הליבה בעזרת סכין, בתנועות סיבוביות, ככל שניתן קרוב לליבה. את העלים המופרדים יש לשים בשקית ניילון נקייה (ולוודא שאין עליה כתוביות, כי הצבע עלול להימחק מהחום) ולהכניס למיקרוגל למשך 6 דקות. בסופו של התהליך, יש להוציא את השקית בזהירות, להעביר את העלים על מגש, לתת להם להתקרר ולמלא בעדינות.