איך כובשים כרוב לבן?
תשובה מאושרת
שיטות כיבוש כרוב לבן
ניתן להכין כרוב לבן עם כמות קטנה של מלח, אך ראוי לדעת שהתוצאה תהיה כרוב רך יותר. לאחר הוספת המלח, יש לעסות את הכרוב בצורה יסודית ומקיפה, כך שהמלח ייכנס לכל חלקיו. לאחר זאת, יש להשאיר את הכרוב במנוחה במשך עשר דקות. במהלך הזמן הזה, המלח יתחיל לשאוב נוזלים מעלי הכרוב וימוטט את התאים שלהם, שמכילים רמות גבוהות של אוויר. כתוצאה מכך, לאחר עשר דקות, ניתן לסחוט את הנוזלים מהכרוב, והוא יאבד חצי מהנפח שלו ואף יותר.